200 g de brânză de vaci (brânza pentru umplutură trebuie să fie cu un conținut ridicat de grăsimi și trebuie mărunțită cu ajutorul blenderului) 500 g de smântână de 20% 180 g de unt 400 g de biscuiți sfărâmicioși 30 g de gelatină 1 pahar de zahăr 500-700 g de struguri nuci – pentru decor
MOD DE PREPARARE
Topiți untul la bain-marie. Mărunțiți biscuiții în firimituri fine până la omogenizare (cu ajutorul unui făcăleț sau blender) și amestecați-le cu untul topit. Așteptați până când amestecul se va răci un pic. Luați o formă pentru tort și puneți o folie alimentară (astfel va fi mai ușor de scos tortul). Puneți în partea de jos a formei un strat uniform de amestec de biscuiți și unt, îndesați și dați la frigider timp de 1-2 ore. Turnați un pahar de apă rece peste gelatină și lăsați-o să se umfle timp de 40-60 de minute. Amestecați în blender zahărul, smântâna și brânza de vaci. Puneți gelatina umflată la foc mic și amestecați continuu până la dizolvarea completă, apoi lăsați-o să se răcească. Turnați gelatina dizolvată în masa de brânză și amestecați bine. Puneți un strat de struguri pe blatul răcit și deasupra turnați crema de brânză, apoi dați la frigider până se va întări, aproximativ 40 de minute. După ce tortul s-a răcit, scoateți bordura detașabilă a formei și înlăturați atent folia alimentară. Decorați tortul cu nuci mărunțite și cu bobițe de struguri.
Notă: După preferințe și gust, puteți adăuga boabe proaspete de struguri sau stafide în stratul de brânză, puneți esență sau zahăr de vanilie. Torturile delicioase de sărbătoare, fără coacere au doar avantaje: este o variantă excelentă pentru sărbătorile pentru copii și pentru sărbătorile de familie, fiindcă arată foarte frumos și elegant.
tort-de-brânză
tort-de-brânză
tort-de-brânză
tort-de-brânză
tort-de-brânză
tort-de-brânză
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.