Cacao 2 linguri Ciocolata 100 grame Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...) 1 lingurite Margarina Unirea Original 150 grame Oua 4 buc Praf de copt 1 pachet Zahar pudra 50 grame Zahar tos 150 grame Zahar vanilat 1 grame
Alte ingrediente: un praf de sare, 100 ml smantana
Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se mai bat albusurile pana ies ca o bezea. Galbenusurile se amesteca cu margarina Unirea si smantana ,apoi se incorporeaza totul peste albusuri. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Compozitia formata se imparte in 2. 1/2 din compozitie se amesteca bine, cu cacao,cealalta 1/2 ramanand alba. Formele pentru briose se ung cu margarina. In doua pungulite se pun ambele compozitii : una alba si una cu cacao. Se pun simultan in fiecare forma de briosa. Se pun intr-o tava si se coc 10 min. Ciocolata se topeste bain -marie,apoi cu ajutorul unei pungute ornam briosele pe partea alba formand grilaje. Pentru a orna briosele pe partea maronie,amestecam zaharul pudra cu putina apa,pana iese o pasta. Cu aceasta pasta formam grilaje pe briose,cum am procedat cu ciocolata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.