Ingrediente: 1 kg mere 2 budinci de vanilie 600 ml apa 8 linguri de zahar 10 biscuiti petit 20 biscuiti bucaneve zmeura
Merele se curata de coaja, se rad pe razatoare si se pun la fiert cu 550 ml apa intr-o cratita. Separat se dizolva budinca. in cantitatea ramasa de apa si se adauga zaharul. Cind incepe sa fiarba se adauga budinca si se lasa pe foc pina se ingroasa, la inceput compozitia are culoare mata dar pe masura ce fierbe devine translucida. Se tapeteaza 2 tavi de chec cu pelicula transparenta, pe fundul tavii se pun biscuitii petit, iar deasupra se toarna crema calda, peste care se pun biscuitii doria. Se da la rece pentru cateva ore. Se scoate prajitura din forma si in fiecare inel de biscuite se pune cate o zmeura.
78461940_HQBQMGW3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.