Pentru blat: 2 cani de nuca prajita 7 albusuri 7 lg zahar 7 lg nuca macinata 3 lg faina 1 praf de copt
Tapetam o tava cu hartie de copt si punem un tava nucile prajite, astfel incat sa acoperim toata suprafata tavii. Albusurile le mixam cu zaharul pana obtinem o spuma tare iar apoi adaugam nuca amestecata cu faina si praful de copt. Amestecam usor cu o lingura de lemn iar apoi turnam compozitia in tava, peste nuca. Dam tava la cuptorul preincalzit Cand blatul e copt il rasturnam pe un platou astfel incat nuca sa ramana deasupra. Crema: 400 gr crema de ciocolata din comert 7 galbenusuri 7 lg zahar 2 lg apa 500 ml frisca biscuiti cat sa acoperim prajitura
Peste blatul copt intindem crema de ciocolata. Acoperim cu un strat de biscuiti.Mixam galbenusurile cu zaharul si apa iar apoi le fierbem pe aburi pana se ingroasa. Lasam la racit. Crema rece o amestecam cu frisca batuta iar apoi o intindem peste prajitura. Deasupra se presara aschii de ciocolata. Dam prajitura la rece cateva ore, cel mai bine de seara pana dimineata iar apoi o putem taia cu un cutit inmuiat in apa calda.
DSC_0241
DSC_0242
DSC_0244
DSC_0257
DSC_0260
DSC_0262
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.