Pentru aluat – 150 g făină – 125 ml apă – 125 ml lapte rece – 125 g unt – 5 ouă – 1 praf de sare
Pentru cremă – cremă de cocos pentru deserturi
PREPARARE
1. Pune la fiert apa, laptele, untul și sarea. Când fierbe, pune toată faina dintr-o dată și amestecă energic până la omogenizare. Adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând energic pentru a le încorpora pe fiecare – numai dupa ce un ou a fost încorporat se adaugă următorul. Știi că aluatul e gata când se desprinde de pereţii vasului. 2. Pune aluatul într-un poș (sau într-o pungă tăiată la un colţ) și toarnă-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, sub formă de bucăţi lungi de circa 8 cm – pune-le la distanță pentru a avea loc sa crească. 3. Dă la copt în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute cu ușa închisă și încă 25 de minute cu ea întredeschisă Lasă să se răcească. 4. Între timp, pregătește crema conform instrucțiunilor de aici. Pune crema într-un poș (sau seringă de patiserie, dacă ai) și se umplu “cojile” de ecler.
Poți decora deasupra tot cu crema de cocos, dacă ți-a mai rămas. Dacă nu, cu ciocolată topită sau rasă, sau chiar cu glazură de ciocolată.
fdb_1444083365_lead_800x600_19978-150x150
fdb_1444083365_lead_800x600_19978-150x150
fdb_1444083365_lead_800x600_19978-150x150
fdb_1444083365_lead_800x600_19978-150x150
fdb_1444083365_lead_800x600_19978-150x150
fdb_1444083365_lead_800x600_19978-150x150
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.