Ingrediente pentru 4 porţii: 500 g visine (pot fi si congelate) 300 ml suc de cireşe 1 lingura amidon de porumb ½ pastaie de vanilie 2 linguri de zahăr brun dupa gust 2 linguri de Kirsch (sau un alt lichior de cirese care nu este dulce) 8 waffles 2 cutii (900 ml) de inghetata de Carte D’Or Chocolate
Se clatesc ciresele, din care se pastreaza 4 pentru ornat (care sa aiba coditele). Se amestecă 5 linguri de suc de cirese cu amidon de porumb. Sucul rămas de cirese se fierbe cu zahărul şi vanilia razuita. Dupa ce se aduce la fierbere, se adauga compozitia deja amestecata cu amidon si cirese, se da din nou in fiert, dupa care se adauga lichiorul. Se lasa sa se raceasca si se amesteca din cand in cand pana cand devine jeleu. Se toarna jeleul de cirese, pe peretii interiori ai paharului, dupa care se pun si ciresele in pahare si se acopera cu waffle, peste care se adauga 1 cupa de inghetata Carte D’Or Chocolate.
68927623_QUQXVBX
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.