Ingrediente pentru 4 porţii: 1 portocala 200 g gem afine 2 mere 30 g de zahar 1 lingura margarina Rama Maestro 2 cutii de inghetata Carte D’Or Vanilla
Se spala si se rade portocala, dupa care se stoarce. Se amesteca intr-o cratita sucul impreuna cu gemul de afine si coaja rasa de portocale si se fierbe 5 minute. Merele se spala, se taie in sferturi pentru a se elimina samburii, dupa care se taie felii. Se pune zaharul intr-o tigaie, se amesteca pana se topeste dupa care se adauga margarina Rama Maestro, in care se caramelizeaza merele timp de 2-3 minute. Se aseaza merele pe farfurie, se toarna sos de afine si se aseaza 2 cupe de inghetata Carte D’Or Vanilla. Timp de preparare: 25 minute
68927030_KWRZQAZ
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.