300 g taitei lati 100 g pesmet 80 g zahar 1/4 lingurita scortisoara 2 linguri ulei (sau unt)
Mod de preparare
Puneti taiteii la fiert in apa cu putina sare. Intr-o tigaie larga incingeti 1 lingura de ulei (sau unt) si adaugati pesmetul. Prajiti-l la foc mediu (la inceput) si amestecand tot timpul. Dupa ce vedeti ca pesmetul incepe sa se rumeneasca usor, dati focul la mic si continuati sa prajiti pana e rumen (nu va opriti din amestecat). Cand pesmetul e rumen (dureaza cam 5 minute), adaugati zaharul si scortisoara si amestecati. Mutati pesmetul intr-o farfurie. Strecurati taiteii si adaugati peste ei restul de 1 lingura de ulei. Amestecati. Adaugati pesmetul cu zahar si amestecati. Serviti cald!
media_141276660417051000
media_141276660417051000
media_141276660417051000
media_141276660417051000
media_141276660417051000
media_141276660417051000
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.