Ingrediente: - 3 oua - 100 g zahar - 200 g branza dulce - 200 ml smantana - 5-6 patratele ciocolata - 70 ml Baileys - 200 g frisca - 2 pliculete zahar vanilat - 120 g unt - 250 g biscuiti
Preparare:
Etapa 1: Maruntim biscuitii fie folosind tocatorul fie ii punem intr-o punga si trecem facaletul peste ei de cateva ori pana raman bucatele mici. Topim untul, il amestecam cu biscuitii, si dupa ce omogenizam bine, punem compozitia in forma cu peretii detasabili intr-un strat uniform.
Etapa 2: Punem la cuptorul incalzit la 200 grade timp de 10 minute, iar apoi lasam sa se raceasca complet.Intre timp, pregatim compozitia de branza: mixambranza dulce cu zaharul, zaharul vanilat si smantana pana se dizolva partial zaharul. Adaugam pe rand, cate un ou si continuam sa amestecam.
Etapa 3: La sfarsit adaugam Baileys si mai amestecam putin. Turnam aproape toata compozitia peste blatul de biscuiti, mai putin 4-5 linguri pe care le vom folosi pentru efectul de marmura. Topim ciocolata si o amestecam cu branza ramasa.Punem peste compozitia din tava cate o lingura din amestecul cu ciocolata. Cu un cutit trasam dungi intre zonele unde este ciocolata.
Etapa 4: Coacem aproximativ 1 ora la 180 de grade, pana cand mijlocul e patruns . Lasam cheesecakeul sa se raceasca si apoi il putem orna cu frisca simpla, frisca in care am adaugat putina ciocolata topita sau il putem lasa cum l-am scos din cuptor. In orice caz, trebuie lasat cel putin 3 ore la frigider inainte de a-l servi.
md-316261p514738
md-316261p514738
md-316261p514738
md-316261p514738
md-316261p514738
md-316261p514738
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.