Pentru blat 3 ouă 100 g făină 100 g zahăr ½ plic praf de copt 2 linguri ulei 1 praf de sare 2 plicuri zahăr vanilat
Pentru crema diplomat 300 g smântână 300 g iaurt gras 200 g zahăr 1 linguriţă esenţă de vanilie 100 g căpşuni 2 plicuri gelatină simplă 1 plic gelatină roşie Prăjitură cu căpşuni şi cremă diplomat – Mod de preparare
Separi ouăle şi freci gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Torni uleiul în fir subţire şi mixezi până se omogenizează. Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi le încorporezi în gălbenuşuri. La final, adaugi făina combinată cu praful de copt şi amesteci uşor. Pui compoziţia într-o tavă tapetată, o ţii la cuptor până trece testul scobitorii şi o laşi la răcorit.
Pentru cremă, mixezi zahărul cu smântâna grasă, până devine frişcă, apoi încorporezi iaurtul şi torni esenţa de vanilie.
La final, adaugi gelatina simplă preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi torni crema peste blat. Dai prăjitura la frigider 3-4 ore. Tai bucăţi căpşunile, le aşezi peste diplomat şi torni gelatina roşie, preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.