60 grame cacao neindulcita, de buna calitate 230 grame de unt 60 ml apa clocotita 3 oua mari 200 grame de zahar 1 lingurita de praf de copt 1 lingurita si jumatate de extract natural de vanilie 1 virf de cutit de sare
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 grade, cu gratarul plasat in mijloc. Apoi gresam si tapetam cu faina o forma de chec, dupa care turnam treptat apa clocotita peste cacao, amestecand, pana cind obtinem o crema lichida, fara cocoloase. Pregatim si faina, o cernem impreuna cu praful de copt intr-un vas. Intr-un alt bol incapator incepem a mixa untul, adus la temperatura camerei, cca 1-2 minute. Adaugam zaharul si continuam sa mixam inca 2-3 minute. Continuam cu adaugarea celor 3 oua, unul cite unul, mixind bine dupa fiecare, apoi cu extractul de vanilie si mixul de cacao, racorit. Cu mixerul la viteza mica inglobam si faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia in tava pregatita si o plasam pe gratarul cuptorului preincalzit pentru 50-55 minute, pina cind scobitoare infipta in centrul checului ramine curata cind o scoatem. Scoatem tava din cuptor si o lasam cca 15 minute la racit pe un gratar, apoi scoatem si checul din tava, lasandu-l sa se raceasca.
s240x240_Chec_cu_cacao_si_vanilie
s240x240_Chec_cu_cacao_si_vanilie
s240x240_Chec_cu_cacao_si_vanilie
s240x240_Chec_cu_cacao_si_vanilie
s240x240_Chec_cu_cacao_si_vanilie
s240x240_Chec_cu_cacao_si_vanilie
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.