2 kg caise 500 g zahar O cana de apa 200 g migdale crude
Mod de preparare
Se spala caisele si se curata de samburi. Samburii se pun intr-un tifon si se leaga la gura. Caisele se amesteca cu zahar si apa, apoi se lasa la macerat cateva minute. Se pun la fiert, la foc iute, pana cand ajung la fierbere. Se lasa focul incet, apoi se adauga samburii de migdale si saculetul de samburi de caise. Se fierbe timp de o ora - o ora si jumatate, la foc mic, amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fundul cratitei.
media_140497688536344200
media_140497688536344200
media_140497688536344200
media_140497688536344200
media_140497688536344200
media_140497688536344200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.