600 grame lapt praf 240 grame zahar fin 160 grame nuca de cocos pentru compozitie 100-160 grame nuca de cocos pentru exterior 280-300 grame unt cu 85% grasime 100-130 mililitri lapte de cocos sau smantana optional, migdale sau alune de padure pentru pus in mijloc
Amestecam intr-un vas laptele praf, zaharul, nuca si la final adaugam untul care a stat la temperatura camerei. Daca avem robot de bucatarie il folosim cu incredere; daca nu, ne ajutam de maini pentru a framanta amestecul de ingrediente; pentru bomboane Raffaello cu adevarat delicioase folositi unt dulce de cea mai buna calitate.La final, adaugam lapte de cocos, in jur de 100-130 mililitri, pentru a da consistenta dorita aluatului; daca simtiti ca se modeleaza greu sau e prea tare, mai adaugati lapte de cocos pana obtineti consistenta dorita. Dimpotriva, daca e prea moale mai adaugati nuca de cocos si lapte praf. Cand am obtinut compozitia perfecta, ne apucam de modelat bilute pe care la final le dam prin nuca de cocos. Daca simtitm ca bomboanele sunt prea uscate si nu se prinde nuca de cocos de ele, din cand in cand ne dam cu putina apa pe maini.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.