– făină cât cuprinde că să iasă o cocă de consistenţa smântânii
– vişine
Se omogenizează toate ingredientele Se pune în tavă de aragaz hârtia de copt şi se răstoarnă peste ea coca. Se spală vişinele, se lasă să se scurgă bine, nu trebuie să fie ude şi se pun desupra, una lângă altă, aliniate în aşa fel încât să putem tăia felii fără să tăiem şi fructele. Tavă se pune în cuptorul încins, nu se umblă la cuptor 20 de minute. Cam după o jumătate de oră se încearcă cu paiul dacă s-a copt. Paiul trebuie să fie uscat când îl scoatem din prăjitură. Această cocă poate fi pusă în 2 tavi de chec, după ce punem o mâna de nuci tăiate mărunt (opţional) şi o parte din coca o colorăm cu cacao. Compoziţia cu cacao se toarnă la sfârşit. Se pune în cuptorul încins şi tot la fel nu umblăm la cuptor timp de 20 de minute Poftă bună!
prajitura-cu-visine-580x400
prajitura-cu-visine-580x400
prajitura-cu-visine-580x400
prajitura-cu-visine-580x400
prajitura-cu-visine-580x400
prajitura-cu-visine-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.