Ingrediente 8 mere mici(curatate si trecute prin blender) 200 gr zahar 400-450 gr faina 1 praf copt 1 lingurita scortisoara 1 esenta vanilie(sau o lingurita extract de vanilie) 2 oua 1 praf sare 175 gr unt(temperatura camerei) Mod de preparare 1. Se mixeaza ouale cu un praf de sare pana devin cremoase ,merele se blenduiesc si se amesteca cu scortisoara si esenta si se adauga peste ouale batute. 2. ncorporam usor si untul(daca doriti il puteti topi si raci un pic si apoi il adaugati), zaharul mixam bine de tot compozitia si apoi incorporam faina( in care am adaugat si praful de copt) amestecand usor cu o lingura de lemn de sus in jos(nu cu mixerul) timp de 2-3minute. 3. Se pune compozitia usor cu lingura in formele de briose(eu am doar din silicon,daca aveti tava speciala pt briose tapetati cu hartiutele speciale fiecare forma in parte apoi adaugati compozitia). Am porținat aluatul în formele de silicon si am copt la foc 20 de minute la foc mediu spre mic. (le-am încercat cu scobitoarea ca sa văd daca s-au copt suficient). 4. Se scot si se lasa la racit.Scoatem apoi fiecare briosa din forme o asezam pe farfurie si o ornam cu posul cu crema ganache sau cu ciocolata topita sau le puteti lasa exact asa cum sunt:) Se servesc alaturi de un pahar cu lapte . Pofta buna!
2b61ad4
2b61ad4
2b61ad4
2b61ad4
2b61ad4
2b61ad4
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.