Cuptorul se incinge la 180 de grade C. O tava mare se tapeteaza cu hartie de copt.
Pe suprafata de lucru se presara faina, se intinde foaia de aluat cu un facalet, pana obtinem un patrat cu latura de 40 de cm.
Aluatul se taie in dreptunghiuri egale apoi fiecare dreptunghi se taie in jumatati, pe diagonala.
Pe fiecare dreptunghi se pune cate doua lingurite de fulgi de ciocolata si se ruleaza de la marginea mare spre varful triunghiului, astfel incat sa se obtina cornulete.
Se indoaie putin ca sa arate ca o semiluna si apoi se aranjeaza in tava.
Intr-un bol mic se bate un ou cu o lingura de apa.
Cornuletele se ung cu acest amestec si se dau la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.
sinfully-easy-chocolate-croissant-recipe-1
sinfully-easy-chocolate-croissant-recipe-1
sinfully-easy-chocolate-croissant-recipe-1
sinfully-easy-chocolate-croissant-recipe-1
sinfully-easy-chocolate-croissant-recipe-1
sinfully-easy-chocolate-croissant-recipe-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.