4 galbenusuri 75 g zahar tos O lingurita amidon 300 ml lapte 200 g ciocolata neagra 300 ml frisca lichida 50 g cacao
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana cand se albesc, se adauga amidonul, apoi se incorporeaza laptele cald. Se pune totul pe foc pana cand se ingroasa, apoi se ia de pe foc si se incorporeaza ciocolata si cacaua. Se amesteca pana cand crema devin lucioasa si fina, apoi se da la rece. Cand s-a racit complet, se incorporeaza frisca batuta si se da la congelator cateva ore.
media_140309214606434700
media_140309214606434700
media_140309214606434700
media_140309214606434700
media_140309214606434700
media_140309214606434700
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.