1/3 cana unt topit 4 banane coapte 3/4 cana zahar 2 oua 1 lingurita coaja rasa de portocala 1 plic zahar vanilat 1 lingurita praf de copt 1 praf sare 1 1/2 cani faina 50 g bobite de ciocolata
Intr-un castron mai mare punem laolalta zaharul, cele 2 oua intregi, zaharul vanilat si coaja de portocala. Mixam totul bine pana isi dubleaza volumul. Adaugam untul topit si racit. Intr-un blender pasam cele 4 banane pana obtinem un piure fin. Adaugam piureul de banane la amestecul de oua si unt si continuam sa mixam. Adaugam si faina amestecata cu sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat consistent. La sfarsit adaugam si bobitele de ciocolata. Umplem 3 sferturi formele de briose cu compozitia obtinuta si dam la cuptorul incins pentru 30 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca. Se pastreaza pufoase cateva zile.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.