Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Unge formele de briose cu ulei sau adauga hartii speciale in acestea.
Intr-un bol incapator adauga faina, zaharul alb, zaharul brun, scortisoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucsoara si sarea, si amesteca bine.
Intr-un alt bol adauga piureul de banane si incorporeaza treptat laptele de cocos, si uleiul de rapita. Adauga amestecul obtinut peste cel de faina si amesteca totul cu ajutorul unei spatule, pana cand se combina.
Adauga aluatul obtinut in forme, umpland doar 3/4 din acestea, pentru a avea loc sa creasca.
Coace briosele in cuptorul incins timp de 30-35 de minute, sau pana cand sunt gata!
652x450_177834-briose
652x450_177834-briose
652x450_177834-briose
652x450_177834-briose
652x450_177834-briose
652x450_177834-briose
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.