Pt piscot:
3 oua
1 vârf de cuțit de sare
120g zahăr pudră
100 g de făină
3 linguri apa
2 linguri de cacao
7 g praf de copt
Pt umplutura:
20 g de budinca (vanilie)
150 ml de lapte
100g unt
100g zahăr pudră
1 lingura cacao
1 banana
Pt glazura:
100 g de ciocolata neagra
50g unt
Mod preparare
Pasul 1
Se pregateste piscotul: se separa galbenusurile dealbusuri si albusurile s bat spuma cu un varf de cutit de sare.Galbenusurile se freaca bine cu zaharul(cu mixterul) pana obtinem o spuma. La amestecul de galbenus se adauga faina amesteca cu praful de copt, cacaoa si apa si se amesteca bine. Dupa ce s-a amestecat bine se adauga si spuma din albusul de oua amestecand continu.tava v-a fi de 20x30 cm si v-a fi cu hartie de copt,se pune aluatul in tava si se intinde uniform si se da la cuptor la 180 grade C cuptorul sa fie preincalzit,se v-a coace timpt de circa 20 minute,se poate face testul scobitoarei.Dupa ce sa copt pandispanul se scoate pe o hartie de copt si se aseaza cu hartia de copt pe un prosop umed si se ruleaza, se lasa asa pana ce se raceste. Pt crema: se pregateste budinca de vanilie: se fierbe laptele cu praful de budinca pana ce se ingroasa.Intrun boll se adauga untul,zaharul pudra si budinca de vanilie si se freaca bine cu
mixerul.Se imparte crema in doua, iar pe o parte a cremei v-a fi adaugata cacaua si se amesteca bine. Se desface pandispanul si se unge cu crema alba,apoi peste crema albase unge crema cu cacaoa se pune banana curatata pe partea ingusta a pandispanului si se
ruleaza.Se pregateste glazura de ciocolata: Se topeste unutul cu ciocolata deasupra unei oale cu ape,la aburi, dupa ce s-a topit si s-a ingrosat se unge
rulada.Se feliaza si se serveste. Pofta buna!