1 cana de cirese fara samburi 2 cani crema/lapte de orez 2 linguri indulcitor Green Sugar biscuiti
Mod de preparare Cu ajutorul unui pai se scot mai usor samburii cireselor. Intr-un blender se mixeaza laptele/crema de orez, ciresele si indulcitorul, dupa care se toarna compozitia intr-o caserola.
Caserola se asaza in congelator si, din 15 in 15 minute, se amesteca inghetata, pentru a sparge cristalele de gheata care se vor forma si pentru a obtine o textura mai cremoasa.
Cand este aproape gata se pune in forme in care se introduce un biscuit in mijloc si se mai lasa 30 minute la congelator.
tn4_656x440_inghetata-cu-cirese-si-biscuit-446583
tn4_656x440_inghetata-cu-cirese-si-biscuit-446583
tn4_656x440_inghetata-cu-cirese-si-biscuit-446583
tn4_656x440_inghetata-cu-cirese-si-biscuit-446583
tn4_656x440_inghetata-cu-cirese-si-biscuit-446583
tn4_656x440_inghetata-cu-cirese-si-biscuit-446583
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.