100 g unt 200 g zahar 150 g ciocolata amaruie 2 oua 250 ml frisca lichida (smantana dulce pentru frisca) 250 ml lapte 280 g faina 1 praf de copt
Pentru glazura:
100 g ciocolata amaruie 50 g unt 50 ml frisca lichida
Untul moale la temperatura camerei se bate cu zaharul, pana devine pufos. Ciocolata se topeste la microunde si se adauga cate putin in crema de unt. Urmeaza ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Turnam frisca lichida si laptele, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu in jur de 30-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea. Se scoate blatul pe un gratar si se lasa la racit.
Pentru glazura topim ciocolata impreuna cu untul si frisca lichida, la foc mic pe aragaz sau la microunde. Se omogenizeaza si se lasa la racit. Glazura racita se toarna peste blat, se niveleaza si se da la rece, pana se intareste glazura. Se orneaza cu carlionti de ciocolata si se portioneaza.
13233008_10154225608847700_6696585000638355416_n
13233008_10154225608847700_6696585000638355416_n
13233008_10154225608847700_6696585000638355416_n
13233008_10154225608847700_6696585000638355416_n
13233008_10154225608847700_6696585000638355416_n
13233008_10154225608847700_6696585000638355416_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.