400 gr branza de vaci 220 gr smantana cateva felii de ananas 500 ml suc de ananas 25 gr gelatina 1/2 cutie lapte condensat 1 mana de stafide 2-3 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
1. Dizolva gelatina in sucul de ananas. Lasa deoparte vreo ora. 2. Mixeaza branza cu laptele, smantana si zaharul vanilat. 3. Pune bolul cu gelatina la bain-marie. 4. Toarna apoi peste compozitia anterioara. Omogenizeaza. 5. Incorporeaza stafidele, inmuiate in apa clocotita in prealabil. 6. Pune compozitia intr-o tava cu inel detasabil, decoreaz-o cu felii de ananas si bag-o pentru cateva ore in frigider.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.