Fursecuri umplute cu ciocolată albă- reginele fursecurilor de pe masa de sărbătoare! Ingrediente: 100 g făină de migdale 100 g făină de grâu 80 g zahăr pudră 80 g unt 3 gălbenușuri 50 g ciocolată albă zahăr pudră
1. Se pune untul la topit la bain-marie și, între timp, se amestecă făina de migdale cu zahărul, făina de grâu și apoi se adaugă untul topit. 2. Se adaugă și gălbenușurile și se amestecă bine cu mâna. Se acoperă vasul cu un șervet și se lasă la rece pentru 30 de minute. 3. Din aluat se rup apoi mici bucăți care se modelează între palme și se așază în tava de copt tapetată cu hârtie. Aceste fursecuri se coc 15 minute. 4. Între timp, se topește ciocolata albă și, odată coapte și răcite, fursecurile se ung cu ciocolată, se lipesc câte două și se pun pe platoul de servit. Se presară cu zahăr pudră
fursecuri-umplute-cu-ciocolata-alba
fursecuri-umplute-cu-ciocolata-alba
fursecuri-umplute-cu-ciocolata-alba
fursecuri-umplute-cu-ciocolata-alba
fursecuri-umplute-cu-ciocolata-alba
fursecuri-umplute-cu-ciocolata-alba
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.