400 g ciocolată albă de menaj 200 g nucă de cocos răzuită 100 ml frișcă lichidă
1. Frișca lichidă se clocotește și se toarnă peste ciocolata ruptă bucăți. 2. Se lasă 2-3 minute și apoi se amestecă și, după ce s-a obținut o cremă omogenă, se lasă patru ore la frigider. 3. După expirarea acestui timp, se scoate pasta de la rece, se iau mici cantități cu o lingură și se modelează bomboanele. 4. Se trec bomboanele prin nuca de cocos și se așază pe platou.
13254496_852443998210707_2209386546217293432_n
13254496_852443998210707_2209386546217293432_n
13254496_852443998210707_2209386546217293432_n
13254496_852443998210707_2209386546217293432_n
13254496_852443998210707_2209386546217293432_n
13254496_852443998210707_2209386546217293432_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.