500 g faina 25 g drojdie 50 ml lapte 50 g unt 3 oua 100 g zahar esenta de vanilie si rom un varf de cutit cu sare
Mod de preparare
Se cerne faina intr-un vas. Apoi se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar. Lasam putin pana ce faina incepe sa se umfle.
Ouale se bat bine cu praful de sare si cu restul de zahar si se toarna peste faina. Se adauga esentele si incepem sa framantam pana ce coca incepe sa se desprinda de pe peretii vasului. La final adaugam treptat untul topit. Se lasa la dospit aproximativ 2 ore.
Masa se presara cu faina pentru a nu se lipi aluatul. Se intinde o foaie nu foarte groasa si se taie din ea formele dorite. Apoi se coc in uleiul bine incins. Dupa ce se scot si s-au scurs de ulei, se tavalesc prin zahar pudra.
media_146735404395463200
media_146735404395463200
media_146735404395463200
media_146735404395463200
media_146735404395463200
media_146735404395463200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.