200 gr piscoturi sampanie 250 ml cafea 250 ml frisca lichida 250 gr iaurt 100 gr zahar pudra 1 lingura ness 200 gr ciocolata amaruie 20 gr gelatina granule Mod de preparare
Preparam mai intai cafeaua si o lasam sa se raceasca. Insiropam piscoturile. Le asezam in forma de tort cu margini detasabile. (dimensiuni forma 32 cm).Batem frisca pana incepe sa se lege apoi adaugam zaharul pudra. Mixam pana devine ferma.Adaugam nesul si omogenizam. Frisca se va intari usor.Adaugam iaurtul bine scurs.Omogenizam compozitia. Trebuie sa obtinem o crema fina.Radem aschii de ciocolata peste primul rand de piscoturi.Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si apoi adaugam gelatina in crema. Nu adaugati gelatina fierbinte fiindca se va taia. Amestecam bine astfel incat gelatina sa fie repartizata uniform in compozitie si turnam jumatate din crema peste stratul de piscoturi.Radem o parte din ciocolata deasupra .Apoi turnam cealalta jumatate de crema. Nivelam si asezam piscoturile insiropate.Radem ciocolata ramasa pe toata suprafata tortului.Dam la frigider cateva ore sa se intareasca crema apoi il putem taia.
tort-cu-piscoturi-si-ness
tort-cu-piscoturi-si-ness
tort-cu-piscoturi-si-ness
tort-cu-piscoturi-si-ness
tort-cu-piscoturi-si-ness
tort-cu-piscoturi-si-ness
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.