400 gr nuca de cocos + 200 gr separat 500 gr biscuiti digestivi 3 linguri cacao pudra 2 linguri esenta de rom 2 linguri de gem de caise 200 ml de lapte 1% grasime 1 cana de zahar pudra cca 150 gr margarina
Mod de preparare:
1. Amesteca zaharul pudra cu jumatate din cantitatea de nuca si jumatate din cantitatea de margarina. Omogenizeaza. 2. Adauga treptat laptele. Omogenizeaza. 3. Amesteca restul de nuca de cocos cu biscuitii maruntiti, cacao, gemul si esenta de rom. Omogenizeaza. 4. Pune folie alimentara pe masa. 5. Intinde aluatul cu cacao pe ea, apoi pe cel cu lapte. 6. Ruleaza cu grija, folosindu-te de folie. 7. Da rulada prin nuca de cocos si bag-o in frigider pentru cateva ore.
13256102_972335069529105_6850982173270039393_n
13256517_972335026195776_2808404806907588069_n
13256102_972335069529105_6850982173270039393_n
13256517_972335026195776_2808404806907588069_n
13256102_972335069529105_6850982173270039393_n
13256517_972335026195776_2808404806907588069_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.