50g zahar farin 1 pachet de piscoturi 3 linguri de cafea instant 2 paharele de shot de lichior de cafea 250ml smantana pentru frisca 1 mana de migdale 1 cicocolata neagra 1 mana de fistic 200g curmale fara sambure 125g mascarpone 1 caserola de zmeura
Mod de preparare
Se pun curmalele, fisticul si migdalele intr-un procesor alimentar si se amesteca pana cand se obtine o pasta lipicioasa. Poti adauga si putina apa rece. Preseaza amestecul intr-o tava.
Pune 300ml de apa fierbinte peste cafeaua instant, amesteca pentru a dizolva si lasa la racit.
Bate frisca pana cand se intareste, apoi adauga mascarponel, zaharul farin si lichiorul de cafea. Bate pana cand obtii un amestec gros. Pune jumatate din el peste baza de nuci.
Inmoaie piscoturile in cafea, unul cate unul. Aseaza-le intr-un strat uniform peste crema de branza. Adauga restul de crema de branza.
Rade ciocolata neagra deasupra. Pune la frigider timp de 4 ore.
Scoate si decoreaza cu zmeura.
media_147316999921172500
media_147316999921172500
media_147316999921172500
media_147316999921172500
media_147316999921172500
media_147316999921172500
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.