126g Rama Maestro Savoare de Unt 200g zahar 1/2 lingurita de esenta de vanilie 1 ou 300g faina 1 lingurita rasa de praf de copt 1 praf de sare 1 lingurita de praf de copt 1 lingurita de praf de ghimbir 1/2 lingurite de cardamon 150g dovleac ras
Preincalziti cuptorul la 200°C si pregatiti 2 tavi cu hartie de copt. Amestecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul, esenta de vanilie si oul si omogenizati pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati faina, praful de copt, praful de sare si condimentele. Amestecati bine pana la omogenizare. La final adaugati dovleacul si amestecati bine. Folosind o lingura puneti gramajoare de aluat in tavi, lasand spatiu intre ele sa creasca. Aplatizati fiecare prajitura usor, cu lingura sau degetele. Coaceti in cuptor pentru 15-20 de minute pana ce capata o culoare aurie. Lasati apoi sa se raceasca, inainte sa serviti.
croppedimage733456-31401-prajituri-cu-dovleac
croppedimage733456-31401-prajituri-cu-dovleac
croppedimage733456-31401-prajituri-cu-dovleac
croppedimage733456-31401-prajituri-cu-dovleac
croppedimage733456-31401-prajituri-cu-dovleac
croppedimage733456-31401-prajituri-cu-dovleac
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.