1 cana faina 1/2 plic praf de copt 1/3 cana pudra cacao 3/4 cana zahar un praf sare 3 linguri unt 1/2 cana iaurt 1/2 cana lapte 1 ou mare Crema: 125 g unt 80 g zahar pudra colorant alimentar
Se amesteca ingredientele uscate: faina, praf de copt, sare, zahar, cacao. Separat, se amesteca cele lichide: ou, iaurt, lapte si unt. Se amesteca cele doua compozitii, se toarna aluatul in forma cu hartie de briose si se coace (pentru mini briose) 20-25 minute pe mediu. Se amesteca cele doua compozitii, se toarna aluatul in forma cu hartie de briose si se coace (pentru mini briose) 20-25 minute pe mediu. Inimioare de ciocolata: Se topeste ciocolata taiata bucati marunte pe baie de abur, se formeaza inimioare pe o hartie de copt si se introduc in congelator pentru a se intari.
76686375_THFTWWW
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.