Pentru 6 clatite de 15-16 cm: 150 gr faina 2 linguri zahar 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita ghimbir 1/2 lingurita nucsoara 1/2 lingurita sare un varf de lingurita cuisoare 240 ml lapte 6 linguri piure de dovleac 2 linguri unt topit 1 ou
Mod de preparare Intr-un castron, amestecati faina cu zaharul, praful de copt, condimentele si sarea. Intr-un alt castron, bateti laptele cu piureul de dovleac, untul topit si oul. Incorporati amestecul in ingredientele uscate. Ungeti o tava cu putin ulei si incingeti la foc mediu. Turnati cate 60 ml de aluat pentru fiecare clatita. Gatiti clatitele 3 minute pe fiecare parte. Serviti cu unt si sirop.
media_146735439428581900
media_146735439428581900
media_146735439428581900
media_146735439428581900
media_146735439428581900
media_146735439428581900
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.