Bate albusurile cu sucul de lamaie pana cand obtii o spuma. Apoi, adauga treptat zaharul, un praf de sare, 2 linguri lichior de zmeura, extractul de vanilie si extractul de migdale. Bate la viteza mare pana cand obtii o spuma tare.
Incorporeaza faina si pune aluatul intr-o tava de prajitura rotunda si inalta. Coace prajitura timp de 35-40 minute.
Intre timp, feliaza capsunile si pune-le intr-un bol. Adauga otetul balsamic, 60ml lichior de zmeura, mierea si un praf de sare. Amesteca si lasa deoparte. Cand prajitura este gata, lasa-o sa se raceasca in tava.
Serveste felii de pandispan pufos cu capsunile marinate in otet balsamic.
13524308_995063260589619_3614441055616582258_n
13524308_995063260589619_3614441055616582258_n
13524308_995063260589619_3614441055616582258_n
13524308_995063260589619_3614441055616582258_n
13524308_995063260589619_3614441055616582258_n
13524308_995063260589619_3614441055616582258_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.