aluat de placinta pentru crusta 200 gr smantana 3 banane medii, feliate subtire cca 140 gr budinca de vanilie cca 350 lapte 2% grasime
Mod de preparare:
Se pune aluatul in forma de placinta si se coace. Mixeaza laptele si praful de budinca in jur de 2-3 minute, pana cand obtii o compozitie consistenta. Pune apoi smantana si bananele feliate. Pune aluatul intr-o tava, acopera-l cu umplutura pregatita anterior si decoreaza cu niste falii de banane, Baga prajitura in frigider pentru cel putin 3 ore. Ca decor poti folosi si niste frisca.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.