2 pahare de zahăr 1 l de lapte 100 g de unt 1 linguriță de amidon 5 gălbenușuri
MOD DE PREPARARE
Punem untul la topit într-o cratiță cu lapte încălzit. Așteptăm până începe să fiarbă. Punem într-un vas zahărul, amidonul și gălbenușurile de ou, amestecăm până se omogenizează. Adaugăm aici un pic de lapte, până obținem un amestec de consistența unei smântâni lichide. Între timp, în laptele de pe foc turnăm în fir subțire compoziția de gălbenușuri, amestecând continuu. Când amestecul a început să fiarbă, luăm vasul de pe foc și îl punem în apă rece. Amestecăm cu grijă conținutul până când acesta se răcește și devine călduț. Lăsăm compoziția să se răcească pe deplin, amestecând ocazional, după care o turnăm în forme, și o punem în congelator.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.