600-700 gr cirese amare, 500 ml apa, 500 gr zahar, jumatate baton de vanilie, 1 lamaie
Se spala ciresele si se strivesc cu samburii impreuna. Separat se pune zaharul cu apa si vanilia la fiert, iar dupa ce se raceste se adauga sucul de la cirese si zeama de lamaie. Se ametseca totul bine, dupa care se trecoara printr-o sita fina si se toarna in cupe, care se tin la frigider pana la servire
78761131_HQTHITI
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.