Ingrediente 250 g caise 200 g faina 50 g zahar 100 g ciocolata alba 100 g unt 3 oua un varf cutit de sare 1 lingurita praf de copt 2 linguri gem de caise
Mod de preparare pandispan cu caise: Pune untul intr-un bol si topoeste-l la bain-marie sau in cuptorul cu microunde.
Adauga ciocolata alba rupta si amesteca pana cand se topeste si aceasta.
Lasa deoparte compozitia cat sa se raceasca putin.
Separat, mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare.
Pune amestecul de ciocolata si unt.Incorporeaza faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
Preincalzeste cuptorul la 175° C.
Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dimensiunile de 20 x 30 cm.
Spala bine caisele sub jet de apa rece, indeparteaza-le samburii si taie-le pe jumatate.
Aseaza jumatatile de caise peste aluatul din tava.
Unge caisele cu gem.
Prajitura se coace la cuptorul preincalzit timp de 30 – 35 minute.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.