Crema: visinele de la 2 borcane de compot de 800 gr. 1 cana si jumatate zeama de compot de visine 4 linguri faina 200 gr. zahar 500 gr. frisca
Sirop: Zeama ramasa de la compot , se complecteaza cu apa pana la 1 l 300 gr. zahar 100 gr.coniac
Decor:500 gr. frisca
Blat:S ebat albusurile spuma cu putina sare, se pune zaharul lingura cu lingura, batandu-se bine dupa fiecare, se adauga balbenusurile, dupa care se mai bate putin. Se pune faina, cacaua praful de copt si scottisoara si se omogenizeaza. Se coace intr-o tava de 25---35 cm, unsa si tapetata cu faina , in cuptorul dinainte incins.
Crema:Se curata visinele de samburi din ambele borcane de compot, se pune zaharul, se adauga faina si zeama de la compot. Se fierb toate pe baie de aburi pana se ingroasa bine Se bate frisca.
Sirop: Se fierb ingredientele si cand se raceste siropul se adauga coniacul
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.