Bezea cocos : 7 albusuri un praf sare 200 g zahar 200 g cocos 4 lg rase faina Crema vanilie : 7 galbenusuri 8 lg zahar 2 lg faina 3 lg lapte 1 lgt esenta vanilie ( eu am folosit baton de vanilie) 250 ml frisca lichida
Mod preparare Pasul 1
Bezea cocos : intr-un castron mixam spuma albusurile de ou cu praful de sare, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste.La final incorporam cocosul amestecat cu faina (cu o lingura, cu miscari circulare, de jos in sus). Turnam compozitia in tava (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor . Pasul 2
Crema vanilie : mixam galbenusurile de ou cu zaharul , adaugam apoi faina, laptele treptat si punem vasul pe baie de aburi, amestecand mereu , pana se ingroasa crema, apoi o lasam la racit. Batem frisca spuma, adaugam un pliculet de gelatin alba ( in prealabil pusa la hidratat , apoi incalzita pe baie de aburi) . Amestecam frisca batuta cu crema de galbenus si o intindem peste bezeaua de cocos Se poate decota cu cocos, ciocolata alba data pe razatoare, glazura de ciocolata cu lapte, dupa pofta fiecaruia !
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.