3 oua 1 pahar iaurt 1 pahar zahar jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu 2 pahare faina 1 lingurita cacao
Ingrediente crema
500g smantata 100g zahar
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, mai putin pudra de cacao. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase.
Aluatul se imparte in doua parti. Intr-una din ele se adauga lingurita de cacao.
Se coc ambele blaturi pana cand o scobitoare iese curata.
Blaturile se lasa la racit, apoi se taie in jumatate.
Crema se prepara simplu: se bate bine smantana cu zaharul.
Se ung toate blaturile cu crema si se asambleaza tortul. Se alterneaza straturile: unul alb, apoi unul cu cacao. Se pot pune fructe uscate sau nuci intre ele.
Se presara tortul cu cacao.
media_146901500720845600
media_146901500720845600
media_146901500720845600
media_146901500720845600
media_146901500720845600
media_146901500720845600
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.