Ingrediente
110 g de faina
20 g amidon de cartofi
40 g sirop de zahar
10 g de miere
30 g de ulei vegetal
migdale
varf de cutit de sare
varf de cutit de scortisoara
varf de cutit pudra de cacao
Mod de preparare
Intr-un bol se combina faina, amidonul de cartofi, sarea si scortisoara.
Intr-un alt recipient se amesteca siropul de zahar, mierea si uleiul.
Apoi, ingredientele lichide se combina cu cele uscate, se framanta aluatul.
Din aluatul obtinut se intinde o foaie.
Cu ajutorul unei forme se decupeaza ursuleti.
Biscuitii se aranjeaza pe o tava tapetata cu hartie de
copt.Pe burtica fiecarui ursulet se fixeaza cate o migdala si se indoaie putin manutele in asa fel incat sa tina migdala in brate. Biscuitii se coc in cuptor, la temperatura de 180 grade C, timp de 10 minute.