Prajitura cu branza fulgi de ciocolata si crusta brownie
Ingrediente
- 1 pachet mix brownie de ciocolata dubla fara gluten - 1/3 cana de apa - 1/3 cana de ulei vegetal - 1 ou mare - 450 gr crema de branza, fina - 1 cana zahar - 1 lingurita extract de vanilie - ¾ cani frisca - 1 cana mini fulgi de ciocolata
Mod preparare Pasul 1
Incalzeste cuptorul la 325 grade F. Unge usor o tava rotunda de aprox 20 cm Amesteca impreuna mixul brun, apa, uleiul si oul pana cand se inmoaie si se amesteca bine. Toarna amestecul in tava pregatita si imprastie in mod uniform. Coace 45-50 de minute ori pana cand scobitoare introdusa in prajitura ramane cu firimituri moi. Raceste prajitura complet in tava. Folosind un mixer electric la viteza medie, bate crema de branza si zaharul pana se ameste si compozitia este fina. Adauga vanilia Folosind un mixer electric cu palate atasabile, bate crema frisca la viteza medie pana devine pufoasa. Pune frisca in crema de branza. Incet adauga fulgii de ciocolata. Pune umplutura peste prajitura rece si niveleaza. Baga la frigider cel putin 4 ore inainte de servire. Nota: poti folosi orice reteta de brownie sau mix care necesita o tava de 8 cm.
5fe7a84210d4c6e80f5460dfc60a4e73
5fe7a84210d4c6e80f5460dfc60a4e73
5fe7a84210d4c6e80f5460dfc60a4e73
5fe7a84210d4c6e80f5460dfc60a4e73
5fe7a84210d4c6e80f5460dfc60a4e73
5fe7a84210d4c6e80f5460dfc60a4e73
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.