Aluat : 4 oua 200 g zahar 150 g unt 100 ml lapte 2 lg cafea solubila (ness) 350 g faina 50 g cacao 1 plic praf de copt
Umplutura : 200 g branza dulce 100 g zahar 1 lg faina 2 oua 1 lg esenta de vanilie Mod de preparare : Aluat : mixam galbenusurile spuma cu zaharul, pana se topeste tot zaharul, adaugam apoi untul moale de la temperatura camerei, laptele amestecat cu ness-ul, si faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare si le adaugam peste crema de cacao. Amestecam cu o lingura, cu miscari de jos in sus.2/3 din aluat il intindem intr-o forma dreptunghiulara ( 22*30 cm ) si dam la cuptor pentru 10 minute.Umplutura : mixam spuma ouale cu zaharul, branza de vaci, adaugam faina, si esenta de vanilie. Aceasta crema o punem cu lingura peste prajitura scoasa din cuptor, iar peste crema , tot cu lingura asezam gramajoare din restul de aluat ramas.Dam din nou la cuptor pentru 20-30 minute (verificam cu scobitoarea : daca scobitoarea iese curata din aluat , inseamna ca prajitura este coapta). Lasajm prajitura in tava sa se raceasca, apoi o putem taia si servi.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.