Faina o punem intr-un bol si o amestecam cu cacao si praful de copt. Adaugam untul taiat cuburi, zaharul si galbenusul si framantam bine pana cand obtinem un aluat nelipicios. La inceput se poate sa para prea sfaramicios, dar continuati sa framantati pana cand untul se incorporeaza bine in faina. Impartim aluatul in doua parti egale, apoi le facem sub forma de bile pe care le invelim in folie alimentara si le dam la congelator pentru 10 minute.
Crema:
Mixam branza cu zaharul si ouale, iar la sfarsit adaugam si esenta de vanilie. Tapetam o tava cu hartie de copt, scoatem o bila de aluat si o dam pe razatoarea mare direct in tava. Distribuim aluatul pe toata suprafata tavii fara a apasa prea tare. Punem crema peste aluatul din tava si deasupra radem si cea de a 2-a bila de aluat. Dam tava la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 30 de minute. Pofta buna!
618x361_1418023636bf7eb3d3
618x415_14180235530fcd7ee9
618x464_14180235642ee7b35c
618x361_1418023636bf7eb3d3
618x415_14180235530fcd7ee9
618x464_14180235642ee7b35c
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.