100 grame cacao 300 grame de ciocolată neagră o jumătate de pachet de unt
o jumătate de cană de iaurt o jumătate de cană de făină o cană de zahăr pudră o linguriţă de praf de copt o lingură de cafea instant (dizolvată în două linguri de apă)
o sticluţă esenţă de vanilie
Pentru glazură: 50 grame de ciocolată neagră topită 75 grame de ciocolată albă topită
3 linguri de alune pisate
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol adânc se pune zahărul pudră, apoi cacao şi praful de copt şi se amestecă foarte bine, până devine o compoziţie uniformă.
Într-un alt vas se pun untul şi făina şi se omogenizează cu un mixer, apoi se pune iaurtul, cafeaua şi se amestecă din nou. După aceea, se pune amestecul pregătit înainte şi se omogenizează, după care se pune şi ciocolata neagră tăiată cubuleţe.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se pune compoziţia şi se întinde pe toată suprafaţa, apoi se bagă la cuptor până se rumeneşte, adică aproximativ 30 de minute.
Când este gata, se scoate din cuptor şi se toarnă pe deasupra ciocolata neagră topită. Peste asta se pune şi ciocolată albă topită şi se presează uşor, în aşa fel încât cele două feluri de ciocolată să se amestece. Se bagă în frigider pentru cel puţin o oră şi la final se pun alunele pisate. Poftă bună!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.