1l lapte, sase linguri de zahar, patru oua intregi, doua linguri de faina, trei linguri cu varf de cacao, zahar vanilat, coaja de lamaie, nuca de cocos rasa, 100 grame margarina. Rezulta intre patru si sase portii
Sarlota este un desert de fiecare zi, dar si unul pentru o masa festiva. Se amesteca intr-un vas care poate sta pe foc, ouale cu zaharul. Adaugam faina si cacao, amestecand bine cu un tel sau cu mixerul. Adaugam mirodeniile si jumatate din laptele caldut si se pune pe foc mic. Amestecam continuu. Adaugam apoi si restul de lapte. Lasam sarlota sa sa lege, pana prinde densitate, dar tinand cont ca rece va fi inca si mai tare. Dam deoparte sarlota si adaugam margarina. Amestecam si punem in cani, castroane sau pahare. Ornam cu nuca de cocos sau cu diferite ornamente. Dam la rece si o servim dupa circa doua-trei ore.
78028612_XPOFMVS
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.