Initial preparam siropul pentru limonada. Punem la fiert jumatate de cana de apa (125 ml) cu jumatate de cana de zahar (130 gr), amestecam si lasam sa fiarba pana se topeste tot zaharul. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca pana la temperatura camerei.
Apoi, turnam intr-o carafa o cana de zeama de lamaie, siropul racit si apa (4 cani), adaugam frunzele de menta proaspata si cateva felii de lamaie pentru decor, si amestecam bine.
Lasam sa se raceasca la frigider timp de 30 - 40 minute.
Limonada se serveste rece cu felii de lamaie sau portocala si cuburi de gheata.
Savurati cu placere!
trends_2014_6
trends_2014_6
trends_2014_6
trends_2014_6
trends_2014_6
trends_2014_6
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.