Crusta biscuiti: - 3 cani de biscuit graham maruntiti - ¾ cani unt, topit Umplutura: - ¾ cani unt, soft - 2 ¼ cani zahar pudra - 2 oua - 1 lingurita vanilie Stratul de ananas: - 2 cani de ananas bucati, stors ( aproximativ 1 cana) Topingul de frisca: - 1 ½ cani de frisca - 3 linguri zahar pudra - 2 lingurite de vanilie
Mod preparare Pasul 1
1. Incalzeste cuptorul la 350 grade F. Pulverizeaza cu spray pentru gatit (antilipire) o tava de 20x30 de cm. Pune-o deoparte. 2. Intr-un bol mediu, combina biscuitii graham maruntiti cu untul pana se amesteca bine si sunt sfaramiciosi. Intinde si apasa in tava pregatita. 3. Coace prajitura 10 minute, apoi raceste-o complet pe un suport metalic. 4. Intr-un bol separate, mixeaza untul cu zaharul pudra, ouale si vanilia cu un mixer electric pana se omogenizeaza. 5. Pune amestecul peste prajitura rece si incet niveleaza pentru a forma un strat egal. 6. Coace prajitura pentru 10-12 minute, apoi scoate-o si raceste-o complet pe un support metallic. 7. Bate frisca cu zaharul pudra si vanilia intr-un bol mediu pana cand este groasa si pufoasa. 8. Stoarce sucul de pe ananasul bucati. 9. Amesteca frisca si ananasul impreuna si pune peste stratul de umplutura de unt racit niveland in mod egal. 10. Daca vrei sa o faci mai interesant, presara desertul cu bucatele de biscuit graham. 11. Acopera prajitura si las-o la rece pana la servire, cel putin 2 ore.
13494876_623017297874188_4727713540458412325_n
13494876_623017297874188_4727713540458412325_n
13494876_623017297874188_4727713540458412325_n
13494876_623017297874188_4727713540458412325_n
13494876_623017297874188_4727713540458412325_n
13494876_623017297874188_4727713540458412325_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.