Foi : 500 g faina 200 g unt 3 galbenusuri 150 g zahar 1 plic praf de copt 100 ml lapte
Umplutura : 200 g mac 200 g zahar 150 g faina 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat 200 ml lapte 3 albusuri
Decor : 2 lg zahar pudra
Mod de preparare : Foi : framantam toate ingredientele. Impartim aluatul in 2 si intindem 2 foi. Umplutura : amestecam toate ingredientele, cu exceptia albusurilor de ou pe care le mixam spuma, apoi le incorporam cu ajutorul unei linguri, cu grija pentru a nu se lasa compozitia. Intindem cu sucitorul prima foaie in tava (25*35 cm), asezam apoi umplutura si cea de a doua foaie intinsa . Dam la cuptor pana se rumeneste foaia de deasupra. Dupa ce placinta s-a racit, presaram peste ea zahar pudra.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.