160 g faina 140 g zahar Esenta de vanilie 125 g unt 1 lingurita lapte 2 albusuri
Mod de preparare
Amestecati faina cu zaharul. Cerneti impreuna pe o hartie. Frecati untul cu laptele pana se face spuma. Adaugati faina si zaharul, amestecand cu lingura de lemn, si la sfarsit, doua albusuri batute spuma. Cu aceasta compozitie umpleti un cornet pt ornat care are o deschizatura de 1/2 cm diametru. Puneti pe o tava ,in care ati asezat hartie de pergament, betisoare lungi de 10 cm, lasand o distanta de 10 cm intre ele (deoarece se intind mult la copt). Coaceti la foc potrivit si scoateti-le din tava cu un cutit, pe masura ce sunt gata.
media_141353686808882700
media_141353686808882700
media_141353686808882700
media_141353686808882700
media_141353686808882700
media_141353686808882700
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.